The Fat Pike pudser gryderne af og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn

 

På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. Fra tidligere succes med fællesspisning inviterer The Fat Pike nu til The Fat Mussel Monday, hvor kokkene på en række mandage finder de store gryder frem og serverer hvidvinsdampede blåmuslinger ved bordene.

Menu

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med hvidløgssmør og persilleServeres løbende i gryder ved bordet

The Fat Pike fries
med urtemayo

Grøn efterårssalat
med popcorn shrimps, krydderurter og sherry vinaigrette

Billet

150 kr. + gebyr pr. person
Billetter købes via madbillet.dk

 

Om The Fat Pike
The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker det rå, upolerede og urbane.

The Fat Pike er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike også The Pizza Bro, The Shrimp, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ og Pakhus Bryggen.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.