Hummerpizza og østers på Islands Brygge

The Fat Pike og The Pizza Bro er et umage søskendepar, der lever side om side i baggården på Njalsgade på Islands Brygge. Nu mødes de to parter i et mashup af pizza og skaldyrenes konge hummer.

The Fat Pikes kokke vil pochere og plukke hummeren ud til fine stykker og herefter sende en stafet ud til pizzaiolerne i The Pizza Bro, som vil lægge hummerkødet på den økologiske pizzabund med tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolie. Dernæst sendes pizzaen ind i den tæt på 400 grader varme brændefyrede pizzaovn.

Imens pizzaen er i ovnen, venter gæsterne inde ved bordet på The Fat Pike, hvor der serveres Fine de Claire-østers.

Menu

Fine de Claire-østers 
3 stk. lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron

 

Hummer Pizza
Tomatsauce, hummer, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolie

 

Pris
199 kr. + gebyr pr. person
Billetter sælges via madbillet.dk

Tid & Sted
Tirsdag den 8. oktober kl. 17.30 til 19.30

The Fat Pike
Njalsgade 19D, 2300 Kbh. s
Gæsterne sidder ved langborde i restauranten

 

The Fat Pike & The Pizza Bro er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike & The Pizza Bro, også The Shrimp og Kerne Pavillonen.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.