The Fat Pike har sammensat en brilliant fiske & skaldyrsmenu, der giver dig, og et sulten påhæng, mulighed for at få smagt på “alt godt fra havet”, bedre kendt som “alt godt fra The Fat Pike”.

Tanken bag The Fat Seafood Menu er at vise dig rundt i The Fat Pike’s menukort og på den måde give dig nye og spændende smagsoplevelser. Og det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade en bølge af de fineste fiske – og skaldyrretter skylle ind over dig.

Forretterne deles ved bordet og her lægges stærkt fra land med nogle af The Fat Pike’s signaturretter, bl.a.;

Fine de Claire-østers, som er lette og elegante østers med vinaigrette og citron

og

 Popcorn shrimps med grøn krydderurtemayo og grillet citron

 

Herefter går turen forbi en hovedret, der er både frisk og cremet, og som passer perfekt til årstidens varme smage;

Torsk med kantareller, blomkål og belugalinser i brunet smør

 

Rundturen afsluttes med en hjemmelavet Sundae-isdessert, der er så gavmild med smag, knas og sauce, at den får jeres hjerter til at smelte.

Menuen byder altså på lidt af det hele – dog i rigelige mængder – og der er tænkt på, at der skal være noget for enhver smag, men samtidig noget der udfordrer, retterne har nemlig alle været igennem moderniseringsmaskinen og fået sig et urbant twist.

Menuen kan fås for 345 kr -per person (min. 2 personer)

 

Se hele menuen og book bord her

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.