Det er mildest talt noget af en moppedreng, der har indtaget menukortet på The Fat Pike. Den lyder navet “The millionaire’s côte du bœuf”, men på trods af navnet er den ret tilgængelig, også selv om du ikke er millionær.

Vi skal lige et smut forbi Boston i start 90’erne for at få clue’et til navnet. Her stod en ung fyr i lære på en af landets fineste seafood-restauranter, Jasper’s. På menukortet var en “helt vildt overdådig” salat med de fineste ingredienser, såsom foie gras, jomfruhummer og kaviar. Og på grund af de fine ingredienser fik den navnet “Millionaire’s salad””

Her over 20 år senere er den unge fyr blevet chef i eget køkken, og som du måske har gættet, er der tale om den ene ejer af The Fat Pike, køkkenchef Israel Karasik. Så da der skulle findes på en ny ret til The Fat Pikes menukort med côte du bœuf som omdrejningspunkt, ja, så voksede der langsomt en overdådig ret frem, og som en hilsen til læretiden i Boston, blev den  naturligvis til “The millionaire’s côte du bœuf”.

“The millionaire’s côte du bœuf” består af 750 gram côte du bœuf serveret med stegt foie gras, grillet jomfruhummer, sauce bordelaise og The Fat Pike fries, og det er en ret, der kræver to personer med en god appetit!

Tag en sulten ven under armen og kig forbi til en omgang luksuriøs millionærbøf!

Læs mere og book bord her 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.