Kontrasterne står endnu skarpere

Kokkene har været på overarbejde og er nu landet på en menu, som i endnu højere grad indkapsler The Shrimps identitet, hvor den uformelle maritime setting står i tydelig kontrast til skarpe retter af gode råvarer.

 

So what’s new?

Endnu flere af havets udsøgte lækkerier har nu fundet vej til The Shrimp ledsaget af blandt andet Wagyu carpaccio og kokos-sorbet. Fælles for retterne er sammensætningen af de bedste råvarer, der sikrer et måltid, der stimulerer alle dine sanser.

Her er et par af de nye favoritter:

Stegte kammuslinger
med græskar, rosenkål, hummersauce og brændte mandler

Wagyu Carpaccio
med sprød tempura, sesam, wakame og ristet peanut olie

Grillet tun 
med mango salsa, baby pak choy og wasabi-kartoffel puré

Stegt hummer
glaseret med smør af passionsfrugt, urtesalat og cremet hummer mac-n-cheese

Kokos
Sorbet med grillet ananas, fudge af kokos 

 

Find det fulde menukort her og book dit bord her –>

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.