Kerne Pavillonen er Humanics nye restaurant, som byder på Københavns smukkeste udsigt over Sankt Jørgens sø.

Brunch og smørrebrød

Kokkene på Kerne Pavillonen brænder for det gode smørrebrød! Køkkenet sætter sit kreative præg på traditionelle retter, som løbende udvikles og tilføjes nye twist.

Er du til en brunch, kan du selv sammensætte mellem 3-7 retter, så du kan få alle dine favoritter- og du må gerne vælge flere af samme ret hvad end favoritten er økologisk skyr, varmrøget laks, en hjemmebagt kanelsnegl, eller andet fra brunch-menuen.

Smørrebrødskortet byder på mange lækkerier- blandt andet disse populære retter:

OKSETATAR
friskhakket oksetatar, urtemayonnaise, sprøde kartofler, skalotteløg, kapers og urter

KARTOFFELMAD
med bløde løg, bacon (valgfrit), trøffelmayo, purløg og Karl Johan støv

RØDSPÆTTE
sprødstegt med tatarsauce, porrer og sprøde kartofler

Udforsk det fulde menukort her 

En oase i hovedstaden  

Med Kerne Pavillonen kan du trække dig fra byens puls, læne dig tilbage og nyde det smukke kig ud på Sankt Jørgens Sø og det omkransende grønne bælte af træer. Stilfuldt indrettet med en nordisk enkelthed og naturen budt indenfor, er det svært ikke at give sig hen til stedets unikke omgivelser.

Kerne Pavillonen indeholder både orangerie, spiseområde, bar og stor overdækket terrasse direkte ned til Søerne. Det er beliggenhed og rammer, når det er allerbedst.

Plads til livets store begivenheder, eller måske årets julefrokost?

Kerne Pavillonen rummer alt fra livets store fester, konferencer og andre store arrangementer, eller ganske enkelt bare en god frokost med gode stykker smørrebrød, fyldt med kerner. Naturligvis.

Sammen med Planetariums lokaler har Kerne Pavillonen plads til op til 800 gæster ved mingle-arrangement, 500 siddende gæster og op til 150 spisende gæster, hvis man vil sidde samlet i Kerne Pavillonen. Med ”højt til loftet” og et utal af muligheder, glæder Kerne Pavillonen sig til at byde jer velkommen!

Lad os hjælpe jer med at skabe en unik fest!

Kræfterne bag

Kerne Pavillonen er drevet af Humanic med blandt andre Torben Klitbo i spidsen, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike, The Shrimp og nu også Kerne Pavillonen.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.