Spisehuset henter selv deres grøntsager hos biodynamiske landbrug, og på deres nye menu kan man fornemme, at foråret og årets første høst er kommet.

Hos Spisehuset serveres fast en fire-retters menu lavet på biodynamiske og økologiske råvarer. Lige nu byder menuen på “oksetatar med forskellig karse, rugbrødsstøv og sennepsmayo” , “64º pocheret æg med skalotter, radiser, salater, tangbouillon og hjemmelavet lardo” og “stegt Vesterhavstorsk med selleripuré, dampede kålskud, ramsløg og skummende sauce”. Naturligvis serveres der også dessert – læs mere ved at følge linket nedenfor.

Hele menuen koster 350 kr. og der skænkes gerne fire biodynamisk vine til. Så ender prisen på i alt 625 kr. for både menu og vin.

Læs mere og book bord her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.