Prøv en lækker sensommerdrink med lemonade

Selvom den danske sommer er ved at have nået en ende, kan man stadig få noget ud af de lyse sommeraftner med hygge sammen med venner eller familie.

Hygge i Danmark, inkluderer gerne at man får lidt våde varer med procenter indenbords – ikke for meget, men lige til at komme i godt og festligt humør. Mange sætter øl på bordet, når der skal hygges, hvilket er klassisk og måske også lidt kedeligt.

Vil man prøve et nyt og sommerfriskt alternativ til den klassiske øl, er en forfriskende lemonade et godt bud. Lemonade er oprindeligt lavet på citroner, men i dag laver man lemonade med et hav af forskellige bær og frugter, og på en dejlig sensommerdag, eller en lun og lys sensommeraften, er lemonade ganske fortræffeligt at læske ganen med.

Fever-tree har, som er bedst kendt for deres forskellige tonic vand, har fremstillet deres bud på en luksus lemonade. De kalder den for Rose & Raspberry Lemonade, og som navnet antyder er den lavet på rosenblade og hindbær.

Lemonaden er sprudlende og boblende, da den er tilsat kulsyre, hvilket gør den perfekt til både varme sommerdage, men også hyggelige sensommeraftner.

Fever-Trees Rose & Raspberry Lemonade er uden alkohol, men er oplagt at blande op med lys alkohol som for eksempel vodka, eller gin.

Fever-Trees Rose & Raspberry Lemonade

Der er til fremstillingen af Fever-Trees Rose & Raspberry Lemonade, som altid udelukkende brugt råvarer i allerbedste kvalitet.

Således er der brugt lifligt kildevand, som grundlag for lemonaden, og herefter er der tilsat hindbær, fra Skotland, hvor betingelserne for hindbærdyrkning er helt optimale. Herpå er der tilsat smagsnuancer rosenblade, som er plukket på de franske kyster ved Middelhavet. Og til sidst er der tilføjet ekstrakter fra sicilianske citroner for at komplementerer lemonaden med den helt rigtige mængde syre.

Det er dette unikke mix af nøje udvalgte råvarer, som gør at Rose & Raspberry Lemonade fra Fever-Tree giver en ganske særlig blomster- og frugtagtig smagsoplevelse.

Opskrift på en sommerdrink med lemonade:

Rose & Raspberry Lemonade med gin

Ingredienser:

5dl Fever-Tree Rose & Raspberry Lemonade
2,5 dl gin
Masser af isterninger

Fremgangsmåde:

1 Fyld isterninger i et glas
2 Hæld gin i
3 Tilsæt Fever-tree Rose & Raspberry Lemonade
4 Rør forsigtigt rundt

Fever-Trees tilblivelse

Tilbage i 2004, mente de to kammerater Charles Rolls og Tim Warrillow at der manglede en kvalitetsmixer på markedet til at blande op med fin spiritus.

Derfor satte de sig for at gå ind i branchen og selv fremstille de mixere, som de savnede og som de mente kunne måle sig med de fine og dyre former for spiritus. Og dermed var Fever-Tree skabt.