Reception menu – få leveret mad i topklasse

Står du og skal afholde en reception, men mangler du en menu? Læs med her og få et indblik i, hvad man skal tænke over, når man skal afholde en reception, hvor menuen skal være i højeste klasse. 

Hvilken slags reception skal der afholdes? 

Det første man skal tænke over er, hvilken reception man vil afholde. Skal det være en uformel reception eller skal det være en formel reception. Maden spiller en vigtig rolle i forhold til, hvilken reception der bliver afholdt, det er derfor vigtigt at menuen spiller. 

Det er altid en god ide at finde ud af, hvilken slags reception man vil afholde inden man bestiller maden. Dette skal gøres, så du kan tilpasse maden efter, hvilken slags reception I skal afholde. 

Hvilken slags mad skal man servere? 

Maden er altid det, gæsterne kan huske, det er derfor vigtigt, at I vælger en udbyder, som kan levere mad som er smagfuld og lækker, så gæsterne vil snakke om jeres reception i lang tid efter. 

Maden har som sagt en vigtig rolle. Det er derfor vigtigt du tager en snak med udbyderen inden du bestiller noget. De har som regel en idé om, hvad der går godt til en formel reception og hvad der spiller til en lidt mere uformel reception. 

Jespers Torvekøkken – lækker mad

Jespers Torvekøkken har mange års erfaring med afholdelse af større arrangementer og receptioner. Du kan derfor være sikker på, at den mad der bliver serveret, er i topklasse og passer perfekt til receptionen. De tilbyder flere forskellige former for mad, når det kommer til arrangementer og receptioner. De sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad der passer bedst til dit arrangement og derfra ville I sammen kunne lave en receptions menu, som passer helt perfekt. 

Du kan læse meget mere om Jespers Torvekøkken her og se, hvad de kan tilbyde af lækre retter til jeres næste arrangement.