Rødder & Vin

Rødder & Vin

I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende grad er fokus på miljø og rene fødevarer, er naturvin godt på vej til at blive folkeeje.

Rødder & Vin importerer og sælger naturlig vin, spontangæret øl og andre gode sager, som alle er valgt ud fra Solfinn’s personlige præferencer. Solfinn fik interesse for vin allerede som kokkeelev og har gennem mange år arbejdet som tjener/sommelier i København, bl.a. på Manfreds & Vin

Naturvin er produceret på håndplukkede økologiske eller biodynamiske druer og med så lidt indblanding som overhovedet muligt i forhold til produktionsmetode og tilsætning. Smagsmæssigt er naturvinen i en genre helt for sig og minder oftest ikke om konventionel vin.

Åbningstider

Mandag – Søndag: 11 .00- 19.00

Smagekassen 🍷

Hos Rødder & Vin stykker vi løbende en smagekasse sammen, som giver et godt indblik i Rødder & Vins seneste import-portefølje. Kom forbi butikken og tag en kasse med hjem, eller bestil hjem til privaten på webshoppen.

Smagekasse #15

For tiden er det Smagskasse #15, der har en dansk cider, en pet-nat, røde og hvide vine fra slovakiet, syd-frankrig og sicilien:

Gustavs Cider 2017

Le Jeau 2014 – Les Roches Sèches – Chenin Blanc

Vin Blanc Sec 2008 – Pechigo – Mauzac/Chardonnay/Chenin Blanc

Devín Volcanic – Pivnica Cajkov – Devín

Les Saint Martin 2016 – Les Roches Sèches – Cabernet Franc

Gueli Vini – Calcareus – Nero d’Avola

Køb smagekassen her☞

Webshop🍾

Bestil hjem eller afhent nede i butikken på Ravnsborggade 8, direkte her på webshoppen:

www.rodderogvin.dk

Smagninger🥂

I Rødder & Vins butik på ravnsborggade afholder vi løbende åbne og private smagninger, events og private middage. Vi har plads til 8-10 siddende gæster til mere private arrangementer, og en 40 stående hvis der god vilje og tørst.

Lige ved siden af vores butik ligger vores private bar, som kan varetage 30 siddende gæster, og er de perfekte rammer for det mindre selskab, der vil have godt selskab og bedre vin!

Vi afholder både smagninger og foredrag som introduktion til naturvin, samt cidersmagninger.

Smid os en mail på solfinn@rodderogvin.dk, eller kom ind i vores butik på Ravnsborggade, så finder vi ud af noget.

Selskaber🎉

Rødder & Vin afholder private selskaber for alt fra 8-30 siddende personer i vores lokaler på Ravnsborggade i hjertet af nørrebro. Vin, cider, øl, og mad ude eller inde af huset. I er også velkommen til bare at leje lokalerne.

Kom ned i butikken og tag en snak med Solfinn og Jon – eller smid en mail til solfinn@rodderogvin.dk

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.