Smag frisk ad libitum sushi i Herning

Herning har meget at byde på i form af mad og restauranter. Uanset om du er på udkig at få sushi ad libitum fra restaurant i Herning, eller efter det traditionelle danske køkken, internationale retter eller noget helt andet, er der noget for enhver smag i Herning. Byens restauranter kommer fra hele verden – Italien, Japan, Thailand og mange flere er repræsenteret af forskellige kokke, som har valgt at slå sig ned her i Danmarks niende største by.

Restauranter i Herning, der er værd, et besøg:

– 9-NI-Sushi – Er beliggende på østergade 30A i Herning. Det er et af de få steder, hvor du kan spise frisk sushi hver dag. Restauranten tilbyder sushi ad libitum, som betyder, at du skal spise alt det du kan og vil. Det er en ret hyggeligt og intimt restaurant. Du finder alt fra klassiske sushi til de lidt mere spændende og nye kombinationer på denne restaurant, som også tilbyder takeaway.

– Restaurant Ravello – Er beliggende østergade 29, nabo til ovenstående. Her kan du tage et smut til Italien, hvor der serveres alle de gode klassikere af, retter fra det skønne Italien. Der er alt fra Pizza til pastaretter, masser af tomater, mozzarella, kød, fisk og skaldyr. En hyggelig restaurant, hvor du kan drømme dig væk på en ferie i det sydlige Europa.

– Restaurant Flammen – En populær restaurant, som er beliggende flere steder i Danmark. Her kan du få godt og moderne dansk mad, masser af kød, salat med tilbehør, fisk og meget mere. Her er alt, hvad hjertet begærer, men det er en restaurant man skal besøg, hvis man elsker kød, da da tilbyder 15 slags forskellige kødtyper, så man kan umuligt gå sulten derfra!

– Sinatur Skarrildhus – Der findes også masser af gode restauranter på hoteller i Jylland. Sinatur Skarrildhus er én af dem. Her får du serveret solidt mad, inspireret fra det nordiske køkken. Alt er tilberedt med friske og lokale råvarer. Beliggenheden er fantastisk, hvor man også har mulighed for at nyde et godt glas vin, imens man kigger på solnedgangen.

– Jensens bøfhus – Ja, denne skønne restaurant er også beliggende i Herning. Nærmere bestemt på Merkurvej 67. Her kan du få din sædvandlige ret, om det er medium eller rare bøf, eller om du vil gå amok i deres salatbar. Husk nu ikke at smage på deres fantastiske desserter, hvor du kan vælge lige fra den varme, belgiske vaffel, brownien eller måske du er mere til cheesecake?

– Grillen burgerbar – Hvis du er til en god og solid burger, så kan du også sagtens finde det i Herning. På Grillen Burgerbar, placeret Østergade 7A. Her kan du vælge mellem mange forskellige slags burger, omend du er til den traditionelle burger, den sunde burger, eller den stærke burger. Husk at bestille pomfritter til, da de er byens bedste fritter!

– Ristorante Pizzaria Marco Polo – Hvis du foretrækker en pizza frem for noget andet, så er der Pizzaria Marco Polo. Med sin placering på Torvet i Herning, så er den nem at tilgå, så du både kan spise din pizza i restauranten eller tage den med hjem.