Spisehuset

Spisehuset

Dansk økologi og biodynamik hos Spisehuset

Spisehuset ligger under regnbuelys i den gemte grå kødby.

Her driver vi en lille restaurant med tid og omtanke. Det gør vi ved at servere en fast fireretters menu, lavet af økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale producenter. Til den kan du få vin, der er lige så naturlig som maden.

Og fordi vi vil have, at du skal føle dig velkommen i vores lille Spisehus, skal du ikke bekymre dig om, hvornår du skal hjem. Bordet er dit hele aftenen.

Vi får vores råvarer fra producenter, vi kender, respekterer og holder af. Derfor kan du altid forvente, at vi tilbereder dem så godt, som det er os muligt.

Vi håber, at du har lyst til at komme forbi, få noget mad, vin og en god historie eller to.

Du kan altid følge lidt med i hvad vi laver, både hjemme på restauranten og ude hos de landbrug vi arbejder med, ved at følge vores instagram.

 

Torsten og Niclas

Åbningstider

Tirsdag til onsdag: 18.00-22.00 (køkken åbent til 21.00)
Torsdag til  lørdag: 18.00-24.00 (køkken åbent til 22.30)

Kontakt

+45 28 93 68 79 (Torsten)

+45 27 82 44 56 (Niclas)

info@spisehuset.dk

 

Adresse

Slagtehusgade 5c
1715 København V

Book et bord på Spisehuset

Menu

Alle råvarer er biodynamiske eller økologiske fra danske landbrug.

Kun undtaget citroner (IT), sardiner (ES) og olivenolie (GR) 

SMÅTTERIER

 

Rillette med salater og syltede sennepskorn 50,-
~
Sardiner fra dåse med persille, brændt citron og sort hvidløg (god til 2) 85,-
~
Hodde Kristian fra Naturmælk 50,-

 

MADEN

 

Torsketatar med rugbrødsstøv, spæde salater, blomkål, syltede sennepsfrø og mayo
~
64º pocheret æg med brændenælde, radiser, karse og hjemmelavet lardo
~
Stegt makrel med nye kål, brændte nye løg, syrlig vallesauce og ramsløg
~
Rabarberkompot med creme fraiche is og knas

 

4 retter  350,-
+4 glas vin 625,-

Vin

Vi har altid forskellige vine åbne som vi serverer på glas

BOBLER

Cox i Pæren 2016, Æblerov, Valby – 300.-
Elegance 2015, Jérôme Arnoux, Jura –  360.-
Sekt Brut 2012, P-J Kühn, Rheingau –  420.-

HVID

Primavera 2016, Vincent Giraudon, Loire –  290.-
Vin de Thierry 2016, Thierry Michon, Loire  – 380.-
Riesling Rheinschiefer 2016, P-J Kühn, Rheingau – 360.-
Les Quarterons 2014, S. Riffault, Sancerre – 390.-
Cinque Terre 2016, Possa, Liguria – 570.-
Llum 2016, Roc des Anges, Roussillon – 430.-
Saint Véran 2015, Dom. Saumaize-Michelin, Bourgogne – 450.-
Pure M 2013, Jonc Blanc, Bergerac – 460.-
Chassagne-Montrachet 1. Cru Morgeot 2014, Janotsbos – 950.-
Meursault 2015, Janotsbos, Bourgogne – 720.-
Pure S 2013, Jonc Blanc, Bergerac – 520.-

OXIDATIVE

Savagnin 2011, Jérôme Arnoux, Arbois – 490.-
Vin Jaune 2009, Claude Buchot, Jura – 690.-

ORANGE

Grauburgunder 2014, C. Koch, Rheinhessen – 340.-
ADNaturam 2016, Lassolle, Bordeaux – 360.-
Sancerre Auksinis Maceration 2012, S Riffault, Loire – 670.-

ROSÉ

Wildrosé Pur 2016, Brand, Pfalz – 360.-
Cuvée Juliette 2016, La Ferme Saint Pierre, Rhône – 290.-

RØD

Docteur Buchaille 2016, J. Balagny, Moulin-à-Vent – 380.-
Mar i Muntanya 2016, Dom. de l’Horizon, Languedoc – 350.-
Côteaux Bourguignons 2014, Didier Montchovet – 370.-
Beaujolais Villages La Napoléon, Clotaire Michel – 370.-
Les Petit Fleurs 2017, Tricot, Auvergne – 440.-
Pinot Noir Lieu-dit Salzhof 2016, Stoeffler, Alsace – 370.-
Hautes-Côtes-de-Beaune 2016, Dne des Rouges-Queues – 590.-
Grignolino Poggeto 2012, La Casaccia, Piemonte – 300.-
Valpolicella Ca’ Fiui 2016, Corte Sant’ Alda, Veneto – 370.-
Côte de Nuits-Villages 2014, Dom. Bachelet, Bourgogne – 900.-
Arbois Trousseau 2015, Domaine Ratte, Jura – 600.-
Les sens du Fruit 2015, Jonc Blanc, Bergerac – 330.-
Domaine Magdalena 2014, Red Mountain, Washington – 730.-
Barolo Castellero 2012, Brezza, Piedmonte – 680.-
San Martino 2011,  Cascina Roera, Asti – 420.-
Valinière 2013, Dom. Leon Barral, Languedoc – 860.-

SØD

Coteaux du Layon 2016, Ch. de Passavant, Loire – 330.-
Riesling Spätlese Wolfer Goldgrube 2014, Vollenweider, Mosel – 410.-
Malvasia 2017, La Stoppa, Emilia Romagna – 310.-
Liqueur de Chardonnay 2016,  Eric Thill, Jura – 660 .-
Automne 2006, Gaëlle Berriau, Loire – 970.-

DET DER IKKE ER VIN

Gin & Tonic – 75.-
Øl  (33/50 cl) – 35/65
Ginger Ale / Lemon / Æblemost – 35.-

HAPPY ENDING

Kaffe – 30.-
Te – 30.-
Sprut fra – 60.-

Selskaber

Da Spisehuset er nabo til forsamlingshuset 5e, har vi masser af erfaring med at lave mad ud af huset til alle slags arrangementer.
Det er selvfølgeligt også muligt at booke hele Spisehuset til din fest. Både med udgangspunkt i vores normale 4 retters menu eller med et mere skræddersyet arrangement.
Vi har plads til 44 gæster i Spisehuset.
Kontakt os og så finder vi den perfekte løsning til dig.

Book et bord på Spisehuset

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.