Spisehuset

Spisehuset

Dansk økologi og biodynamik hos Spisehuset

Spisehuset er først og fremmest en legeplads, hvor vi tillader råvarerne at diktere menuen.

Alt grønt er biodynamisk eller økologisk fra danske landbrug som Birkemosegaard, Søtofte Jordbrug og  Kragebjerg Gård.

Fisken er frisk og kødet, hvis der er noget, er vildt.

Da vi handler direkte med vores producenter  fra uge til uge er vores råvare konsekvent af den bedste kvalitet, men vi ved bare ikke altid om de er der ugen efter..

Derfor er menuen konstant foranderlig, nogle retter er på i 3 uger andre i 3 dage.

Vinen vi serverer er ligeså naturlig som maden.

Du kan altid følge lidt med i hvad vi laver, både hjemme på restauranten og ude hos de landbrug vi arbejder med, ved at følge vores instagram.

Vi glæder os til at se dig

Niclas og resten af Spisehuset

Åbningstider

Tirsdag til onsdag: 18.00-22.00 (køkken åbent til 21.00)
Torsdag til  lørdag: 18.00-24.00 (køkken åbent til 22.30)

Kontakt

+45 27 82 44 56 (Niclas)

info@spisehuset.dk

 

Adresse

Slagtehusgade 5c
1715 København V

Book et bord på Spisehuset

Menu

Alle råvarer er biodynamiske eller økologiske fra danske landbrug.

Kun undtaget citroner (IT), sardiner (ES) og olivenolie (GR) 

SMÅTTERIER

 

Rillette med salater og syltede sennepskorn 75,-
~
Sardiner fra dåse med persille, brændt citron og sort hvidløg (god til 2) 85,-
~
Hodde Kristian fra Naturmælk 75,-

 

MADEN

~

Brændte små gulerødder med ricotta på biodynamisk gårdmælk, ærteskud og holstein cox æbler
~
Stegt dansk blæksprutte med majroepuré, syltede kartofler og brændt persillesmør
~
Vildandebryst med græskar bagt i kaffegrums fra prolog, saftig bladselleri og fondsauce
~
Syrlig maltis med hunderose hybensauce og valnøddehoneycomb

~

4 retter  350,-
+4 glas vin 625,-

 

Den Korte Version

~

En hovedret og salat, kan for det meste fås med kød, fisk eller vegetariske

~

200,-

Vin

Vi har altid forskellige vine åbne som vi serverer på glas

BOBLER

Crémant de Jura, Elégance, Jérôme Arnoux                              360

Blanc de Blancs, Claude Gerrard, Champagne                           590

Il Brut and the Beast, Valli Unite, Piedmont                              340

HVID

Anjou Cuvée d’Œuf 2017, Ch Passavent, Loire                           300

Riesling Glintzberg 2017, Roland Schmitt, Alsace                     350

Roditis Natur 2017, Thetramythos, Peloponnes                        350

Kleftes 2017, Markou, Attika                                                          330

Les Fleurs de Cailloux 2017, Padie, Roussillon                          380

Manzoni Bianco 2017, Foradori, Trentino                                  450

Saint-Véran 2015, Saumaize Michelin, Bourgogne                   450

Les Quarterons 2015, Sébastien Riffault, Sancerre                   460

Cortez 2015, Testalonga, Swartland                                              510

Ceppa Bianco 2017, Piccolo Podere d. Ceppaiolo, Umbrien    380

Pinot Gris Grand Cru Hengst 2010, Josmeyer, Alsace              680

Les Graviers 2015, Tissot, Arbois                                                   610

OXIDATIVE

Savagnin 2011, Jéme Arnoux, Arbois                                        490

Vin Jaune 2009, Claude Buchot, Jura (62cl)                              690

ORANGE

Grauburgunder 2014, Carl Koch, Rheinhessen                           350

Roditis Nature Orange 2016, Thetramythos, Peloponnes         410

VdF Blanc 2015, Leon Barral, Faugères                                        550

ROSÉ

Rosa dei Venti 2017, Podere Cipolla, Lambrusco                       380

RØD

Le Nez du Muse 2017, Les Faverelles, Bourgogne                      380

Saumur Bagatelle 2017, Manoir de la Tête Rouge, Loire          300

L’échappée Belle 2017, Le Bout du Monde, Languedoc            330

En Grégoire, Emmanuel Giboulot, Hautes-Côtes de Nuits       570

Bourgogne Rouge 2016, Alain Hasard, Côte Chalonnaise         410

Xinomavro Nature 2016, Thymiopoulos, Naoussa                     460

Marcillac Lo Sang del Païs 2014, Dne du Cros, Sud-Ouest       300

Shavkapito 2016, Pheasant’s Tears, Georgien                              390

La Mariole 2016, Domaine Ledogar, Languedoc                        340

Rosso Madonnia 2015, Vini della Staffa, Umbrien                     390

Campi Magri 2015, Corte Sant’Alda, Veneto                                530

Barolo Castellero 2012, Brezza, Piedmonte                                 680

Côte-Rôtie 2015, Domaine Gallet, Rhône                                     590

SØD

Le 3 Decembre 2015, Pierre Frick, Alsace                                    440

Riesling Spätlese*** 2015, Martin Müllen, Mosel                       410

DET DER IKKE ER VIN

Gin & Tonic 75
Øl  fra Sorteper 33cl 35
Demeterøl fra kølster 75cl175
Ginger Ale 35
Lemon 35
Æblemost 35
Danskvand 25

HAPPY ENDING

Kaffe – 30.-
Te – 30.-
Sprut fra – 60.-

Selskaber

Da Spisehuset er nabo til forsamlingshuset 5e, har vi masser af erfaring med at lave mad ud af huset til alle slags arrangementer.
Det er selvfølgeligt også muligt at booke hele Spisehuset til din fest. Både med udgangspunkt i vores normale 4 retters menu eller med et mere skræddersyet arrangement.
Vi har plads til 44 gæster i Spisehuset.
Kontakt os og så finder vi den perfekte løsning til dig.

Spisehuset

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.