Spisehuset

Spisehuset

Dansk økologi og biodynamik hos Spisehuset

Spisehuset ligger under regnbuelys i den gemte grå kødby.

Spisehuset er først og fremmest en lejeplads, hvor vi tillader råvarerne at diktere menuen. Alt er biodynamisk eller økologisk. Fisken er frisk og kødet, hvis der er noget, er vildt.

Vi ved ikke altid, hvad der er på menuen, da vi får leveret fra små lokale producenter fra uge til uge. Men vi behandler det på den bedste måde. Og sæsonen følges 100%.

Vinen vi serverer er ligeså naturlig som maden.

Vi håber, at du har lyst til at komme forbi, få noget mad, vin og en god historie eller to.

Du kan altid følge lidt med i hvad vi laver, både hjemme på restauranten og ude hos de landbrug vi arbejder med, ved at følge vores instagram.

 

Torsten og Niclas

Åbningstider

Tirsdag til onsdag: 18.00-22.00 (køkken åbent til 21.00)
Torsdag til  lørdag: 18.00-24.00 (køkken åbent til 22.30)

Kontakt

+45 28 93 68 79 (Torsten)

+45 27 82 44 56 (Niclas)

info@spisehuset.dk

 

Adresse

Slagtehusgade 5c
1715 København V

Book et bord på Spisehuset

Menu

Alle råvarer er biodynamiske eller økologiske fra danske landbrug.

Kun undtaget citroner (IT), sardiner (ES) og olivenolie (GR) 

SMÅTTERIER

 

Rillette med salater og syltede sennepskorn 75,-
~
Sardiner fra dåse med persille, brændt citron og sort hvidløg (god til 2) 85,-
~
Hodde Kristian fra Naturmælk 75,-

 

MADEN

 

Tomat, brød, gedeost, chili og koriander
~
Kulmule, kartofler, skalotte, sort hvidløg og radise
~
Vildgås, majs, kål, bønner, pastinak og sauce
~
Figenblad, æble og malt

 

4 retter  350,-
+4 glas vin 625,-

 

Den Korte

Lidt Grønt og en hovedret

200,-

Vin

Vi har altid forskellige vine åbne som vi serverer på glas

BOBLER

Cox i Pæren, Æblerov, Valby 300
Cider 2016, Kølster, Humlebæk320
Elégance 2015, Jérome Arnoux, Jura   360
Sekt Brut 2012, P-J Kühn, Rheingau 420

HVID

Primavera 2016, Vincent Giraudon, Loire 290
Mise du Printemps 2017, Josmeyer, Alsace 360
Sancerre Les Quarterons 2014, S Riffault, Loire 390
Llum 2017, Roc des Anges, Roussillon 430
Le Tourbillon de La Vie 2015, Padie, Roussillon 300
Cinque Terre 2016, Possa, Ligurien 570
Mâcon-Villages 2015, Saumaize-Michelin, Bourgogne 425
Cortez 2015, Testalonga, Swartland 510
Pure M 2016, Jonc Blanc, Bergerac 460

OXIDATIVE

Savagnin 2011, Jérôme Arnoux, Arbois – 490.-
Vin Jaune 2009, Claude Buchot, Jura – 690.-

ORANGE

Grauburgunder 2014, C Koch, Rheinhessen 340
Mtsvane 2016, Pheasant’s Tears, Kakheti 390

ROSÉ

À l’Ombre des Jumelles 2017, Dom Le Sollier,  Languedoc 320

Cuvée Juliette 2016, La Ferme Saint Pierre, Rhône 290

RØD

Mar i Muntanya 2016, Domaine de l’Horizon, Languedoc 350
Côteaux Bourguignons 2014, Didier Montchovet 370
Le nez du Muse 2017, Les Faverelles, Bourgogne 380
U Neigru 2016, Possa, Ligurien 510
Valpolicella Ca’ Fiui 2016, Corte Sant’Alda, Veneto 370
Hautes-Côtes-de-Beaune 2016, Domaine des Rouges-Queues 490
En Grégoire, Emmanuel Giboulot, Hautes-Côtes de Nuit 570
Heidenboden 2015, Gsellmann, Burgenland 360
Jeunes Vignes 2016, Clos du Rouge Gorge, Roussillon 430
Les Sens du Fruit 2015, Jonc Blanc, Bergerac 330
Barolo Castellero 2012, Brezza, Piedmonte 680
San Martino 2011, Cascina Roera, Asti 400
Côte-Rôtie 2015, Domaine Gallet, Rhône 590

SØD

Coteaux de LAubance 2011, Bablut   400
Riesling Spätlese Wolfer Goldgrube 2015, Vollenweider, Mosel 410
Malvasia 2017, La Stoppa, Emilia Romagna 310
Liqueur de Chardonnay 2016, Eric Thill, Jura 580

DET DER IKKE ER VIN

Gin & Tonic 75
Øl  fra Sorteper 33cl 35
Demeterøl fra kølster 75cl175
Ginger Ale 35
Lemon 35
Æblemost 35
Danskvand 25

HAPPY ENDING

Kaffe – 30.-
Te – 30.-
Sprut fra – 60.-

Selskaber

Da Spisehuset er nabo til forsamlingshuset 5e, har vi masser af erfaring med at lave mad ud af huset til alle slags arrangementer.
Det er selvfølgeligt også muligt at booke hele Spisehuset til din fest. Både med udgangspunkt i vores normale 4 retters menu eller med et mere skræddersyet arrangement.
Vi har plads til 44 gæster i Spisehuset.
Kontakt os og så finder vi den perfekte løsning til dig.

Book et bord på Spisehuset

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.