TEMPO

TEMPO

Nøgleordet er genkendelighed – det er kerneretter fra det italienske køkken, vi kaster os over.

Vi lader os styre af de klassiske italienske kokkehåndværktraditioner, men vi gør det med en frækhed, der giver retterne et pift af noget, du ikke havde set komme. Lidt som italiensk fodbold eller modetøj – stilrent men altid med en ny finurlighed. Vi serverer de italienske retter, alle kender og elsker – uanset hvor man kommer fra i verden: Pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo, gelato osv. Internationale livretter, der er til at forstå.

Stemningen og indretningen er classy og international, men priserne er til at komme i nærheden af. Eller som vi selv siger: Vi sætter tempo på den klassiske italienske spiseoplevelse.

Åbningstider

Åbningstider

Mandag til lørdag: 12-24.00

Køkkenet

Køkkenet lukker kl. 22.00 søndag til torsdag og kl. 23 fredag & lørdag.

Åbningstider i julen
24/12: Lukket
31/12: 18-01 Nytårsarrangement, billetter via madbillet.dk
01/01: Lukket

Kontakt

info@restauranttempo.dk

Adresse

Sankt Annæ Plads 20
1250 København K

Book et bord på TEMPO

Menu

Menu italiano

Antipasti
Burrata, prosciutto, crudo

Filetto di manzo, sugo ai porcini, radicchio alla griglia e polenta
Oksemørbrad, karjohansauce og grillet radicchio

Torta al cioccolato, caffè, nocciola Piemonte e caramello
Chokoladekage, kaffe, Piemonte-hasselnødder og karamel

395,- pr. person
For alle tre retter

 

Menu Vegetariano

Antipasti
Burrata, bruschetta, carciofi

Melanzane alla Parmigiana
Ovnbagt aubergine med parmesan

Torta al cioccolato, caffè, nocciola Piemonte e caramello
Chokoladekage, kaffe, Piemonte-hasselnødder og karamel

395,- pr. person
For alle tre retter

 

Il Tempo gigante menu

Hele den samlede oplevelse, uden du skal tænke på noget

– Spumante til velkomst
– Menu italiano eller Vegetariano
– Vinmenu generøst skænket
– Vand ad libitum
– Kaffe

800,- pr. person
For menu og drikkevarer

 

PRIMI
Forretter

Bruschetta, lardo, acciuge e pepe nero – 85,-
Bruschetta, lardo, ansjoser og sort peber

Crudo di tonno, capperi, basilico, limone e olio di olive – 125,-
Crudo af tun, kapersbær, basilikum, citrus og olivenolie

Insalata di cavolo, noci, gorgonzola e melagrana – 95,-
Kålsalat, valnødder, gorgonzola og granatæble

Burrata, fichi, balsamice e timo – 95,-
Burrata, figner, balsamico og timian

Pizza con mozzarella di bufala, pomodori e basilico – 105,-
Pizza med bøffelmozzarella, tomat og basilikum

Ravioli, carciofi, formaggio di capra, olive e aglio – 135,-
Ravioli, artiskok, gedeost, oliven og sort hvidløg

Calamari fritti, rosmarino croccante e lime – 110,-
Friteret blæksprutte, sprød rosmarin og lime

Risotto, grancio, mascarpone, dragoncello e barbabietola – 120,-
Risotto, krabbe, mascarpone, estragon og gule beder

Prosciutto, pera sottaceto, zenzero e peperoncino – 115,-
Prosciutto, pærechutney med ingefær og chili

Gnocchi, zucca, castagno e cavolo nero – 110,-
Gnocchi, græskar, kastanjer og toskansk palmekål

Secondi – Hovedretter 

 

Filetto di manzo, sugo ai porcini, radicchio alla griglia e polenta – 295,-
Oksemørbrad, karjohansauce og grillet radicchio 

Stinco di vitello, gremolata, cipollini, polenta e sugo di Barolo  – 225,-
Kalveskank, gremolata, glaserede cipolliniløg, cremet polenta og Barolosauce

Rombo gigante, tartufo, sedano rapa, mandorle e limone – 265,-
Pighvar, trøffel, selleri, mandler og citron

Spaghetti all’aragosta, pomodori San Marzano e peperoncino – 275,-
Spaghetti med hummer, San Marzano-tomater og chili

 

Dolci – Desserter

 

Gelato siciliano al pistacchio con biscotti – 75,-
Siciliansk pistacieis med biscotti

Panna cotta, limone, susine e zafferano – 85,-
Panna cotta, citron, blomme og safran

Torta al cioccolato, caffè, nocciola Piemonte e caramello – 95,-
Chokoladekage, kaffe, Piemonte-hasselnødder og karamel

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

Italienske vine

Spumante
Mousserende

Spumante, Bosco dei Cirmioli, gl. 60,- / fl. 300,-

 

Vino Bianco
Hvidvin

Villa Antinori Bianco, Antinori, 2017, gl. 70,- /fl. 350,-

Verdicchio di Matelica Petrara, Borgo Paglianetto, 2017, fl. 375,-

Pinot Grigio, Erste + Neue,2017. gl. 80,- / fl. 400,-

Soave DOC Classico, Inama, 2017, fl. 450 ,-

Chardonnay del Veneto, Inama, 2016, gl. 90,- / fl. 450,-

Sauvignon, Sesti, 2017, fl. 495,-

Pietrabianca Chardonnay, Tormaresca, 2016, gl. 100,- / fl. 500,-

Fontanasanta, Manzoni Bianco, Foradori, 2017, fl. 575,-

Sauvignon Blanc Tradizionali, Lis Neris, 2015, fl. 600,-

 

Vino Rosso
Rødvin

Valpolicella Valpantena, Corte Figaretto, 2017, gl. 70,- / fl. 350 ,-

Pelisa Barbera D’Alba, Monchiero Carbone, 2016, fl. 375,-

Chianti Classico DOCG, Pèppoli, 2015, fl. 425,-

Villa Antinori Rosso, Antinori, 2015, gl. 90,- / fl. 450,-

Rosso di Montalcino, Poggiarellino, 2016, fl. 495,-

Valpolicella Superiore Ripasso, Corte Figaretto, 2016, fl. 500,-

Puntay Pinot Nero Riserva, Erste + Neue 110, 2015, fl. 550,-

Amarone della Valpolicella, Corte Figaretto, 2014, 675,-

Barolo, Prunotto, 2013, fl. 695,-

Barolo, Pelassa, 2013, fl. 700,-

Brunello di Montalcino, Poggarellino, 2013, fl. 750,-

Barbaresco, Vie Erte, Cigliuti, 2010, 795,-

Toscana Rosso Guidalberto, Tenuta San Guido, 2014, gl. 160,- / fl. 800,-

Barolo, Eraldo Riberti, 2010, fl. 900,-

Bussia Barolo, Prunotto, 2009, fl. 975,-

Rosso di Montalcino, Poggio di Sotto, 2014, fl. 1000,-

Tignanello Toscana, IGT, 2015, 1250,-

Guado al Tasso Bolgheri DOC superiore, 2013, fl. 1400,-

Brunello di Montalcino, Poggio di Sotto, 2012, fl. 1800,-

Barolo Campe, La Spinetta, 2001, fl. 2100,-

Toscana Rosso Solaia, Marchese Antinori, 2009, fl. 2200,-

 

Dessert

Brachetto d’Acqui, Ca’ dei Mandorli, 2016, gl. 70,- / fl. 395,-

Kabir, Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2017, gl. 80,- / fl. 550 ,-

Verdens vine

Champagne

Champagne, Brut Reserve, Duval Leroy, gl. 150,- / fl. 750,-

Champagne Royal Réserve, Rosé Brut, Philippebonnat, Mareuil sur Aÿ, fl. 950,-

Champagne Brut, Dom Pérignon, Epernay, 2009, fl. 1500,-

Champagne Blanc de Blancs, Brut Initial, Jacques Selosses, Aÿ, fl. 1700,-

 

White wine

Pouilly-Fumé, Dom. Dagueneau, 2017, fl. 450,-

Riesling Le Kottabe, Josmeyer, 2016, fl. 475,-

Chablis 1. Cru, Montée de Tonnerre, Jean-Marc Brocard, 2015, fl. 750,-

Riesling Sporen Grand Cru, Dom. Bott Geyl, 2013, fl. 800,-

Macôn-Verzé, Dom. Leflaive, 2015, fl. 800,-

Meursault, Clos St. Félix, Dom. Michelot , 2015, fl. 900,-

Chassagne-Motrachet 1. Cru, Bachey-Legros, 2016, fl. 1000,-

 

Red wine

Bourgogne Rouge Pinot Noir, Maison Champy, 2015, fl. 500,-

Moulin-à-Vent, Croix de Vérillats, Château du Moulin-à-Vent, 2013, fl. 650,-

PSI, Sisseck, Dominio de Pingus, 2016, fl. 700,-

Châteauneuf du Pape, Château Mont Redon, 2015, fl. 695,-

Pomerol, Château Bonalgue,2015, fl. 800,-

Côte Rôtie, Tardieu-Laurent, 2014, fl. 900,-

Pommard 1. Cru, Les Epenots, Aleth Girardin, 2012, fl. 1100,-

Gevrey Chambertin, Denis Mortet, 2012, fl. 1150,-

Flor de Pingus, Sisseck, Dominio de Pingus, 2014, fl. 1350,-

Echézeaux Grand Cru, Christian Clerget, Vougeot, 2011, fl. 1500,-

Clos de Vougeot Grand Cru, Drouhin-Laroze, 2007, fl. 1500,-

Vosne Romanee Les Beaux Monts, Perrot-Minot, 2011, fl. 1800,-

Château La Fleur – Pétrus, Pomerol, 2011, fl. 2000,-

 

Dessert wine

Vouvray demi sec, Les Giradières, Dom . Bernard Fouquet, 2014, 400,-

Jurançon, Lou Mansengou, Dom. Larroudé, 2016, fl. 550,-

Drikke

Øl

Anarkist Motueka Lager 40 cl. 75,-

Kissmeyer Garage Eagle kiss IPA 40 cl. 85,.-

Kissmeyer Garage Burning kiss red ale 33 cl. 75,-

Vand

Vand med eller uden brus 35,-

Pink grape 40,-

Pepsi / Pepsi max 35,-

Juice 35,-

 

The & Kaffe

Te from “Singh Tehus” 40,-

Espresso med mælk 40,-

TEMPO

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.