Tempo

Tempo

”Alt er genkendeligt og totalt ukendt!”

Hos restaurant Tempo er nøgleordet genkendelighed – men det er ikke genkendelighed, som du kender det! Ved første øjekast ser menuen genkendelig ud, men læser du nærmere på ingredienserne, vil du opdage, at vi har udviklet på de retter, du troede, du kendte så godt.

Vi lader os styre af de klassiske italienske kokkehåndværktraditioner, men vi gør det med en frækhed, der giver retterne et pift af noget, du ikke havde set komme. Lidt som italiensk fodbold eller modetøj – stilrent men altid med en ny finurlighed.

Vi vil ikke være avantgarde, til syvende og sidst skal maden smage godt og være en god oplevelse. Men vi forbeholder os retten til at gøre tingene på vores måde, lege med ingredienser og udfordre den gængse opfattelse af klassiske italienske retter.

Restaurant Tempo på Sankt Annæ Plads er drevet af blandt andre Torben Klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og nu også Tempo.

Åbningstider

Åbningstider

Tempo: mandag til lørdag 17:30-24:00
Køkkenet lukker kl. 22:00 for bestillinger

Kontakt

info@restauranttempo.dk

Tlf.: 88638685

Adresse

Sankt Annæ Plads 20
1250 København K

Book et bord på Tempo

Menu

Menu Italiano
Tasting menu

”Caprese
Tomat – hindbær – basilikum – bøffelmozzarella

“Vitello tonnato”
Kalverillette – tuntatar – kapers – citronmayo – karsesyre

”Risotto”
Ærter – lardo –  solsikke – parmesan -chili

-o-

”Gnocchi”
Lilla ricotta – rødbedegnocchi – gedeost – salvie – brunet smør – balsamico

-o-

”Bistecca alla Fiorentina”
Okseribeye – parmesan og ansjosvinaigrette – markchampignon, trøffel – sort trompethat

-o-

”Gelato”
Citron – olivenolie – rosmarin – ricotta – syltet kumquat – mynte

”Panna cotta”
Madeira – svesker – trøffel – havre – chokoladecreme – crumble

395 kr. pr. person

 

Tempo a la carte

 

”Caprese” – 95 kr.
Tomat – hindbær – basilikum – bøffelmozzarella

“Vitello tonnato” – 125 kr.
Kalverillette – tuntatar – kapers – citronmayo – karsesyre

”Risotto” – 105 kr.
Ærter – lardo –  solsikke – parmesan -chili

 -o-

”Bistecca alla Fiorentina” – 295 kr.
Okseribeye – parmesan og ansjosvinaigrette – markchampignon, trøffel – sort trompethat

”Frutti di mare” – 245 kr.
Pighvar – calamari – reje – forårsgrønt  – citronskum – sort hvidløg

”Gnocchi” – 205 kr.
Lilla ricotta – rødbedegnocchi – gedeost – salvie – brunet smør – balsamico

-o-

”Tiramisu” – 85 kr.
Græskar x 3 – tørret oliven – brændt hvid chokolade – mascarpone – marsala

”Gelato” – 85 kr.
Citron – olivenolie – rosmarin –  ricotta –  syltet kumquat – mynte

”Panna cotta” 95 kr.
Madeira – svesker – trøffel – havre – chokoladecreme – crumble

 

Menuen gælder til 1. juli 2019.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

Italienske vine

Spumante
Mousserende

Spumante, Bosco dei Cirmioli, gl. 60,- / fl. 300,-

 

Vino Bianco
Hvidvin

Villa Antinori Bianco, Antinori, 2017, gl. 70,- /fl. 350,-

Verdicchio di Matelica Petrara, Borgo Paglianetto, 2017, fl. 375,-

Pinot Grigio, Erste + Neue,2017. gl. 80,- / fl. 400,-

Soave DOC Classico, Inama, 2017, fl. 450 ,-

Chardonnay del Veneto, Inama, 2016, gl. 90,- / fl. 450,-

Sauvignon, Sesti, 2017, fl. 495,-

Pietrabianca Chardonnay, Tormaresca, 2016, gl. 100,- / fl. 500,-

Fontanasanta, Manzoni Bianco, Foradori, 2017, fl. 575,-

Sauvignon Blanc Tradizionali, Lis Neris, 2015, fl. 600,-

 

Vino Rosso
Rødvin

Valpolicella Valpantena, Corte Figaretto, 2017, gl. 70,- / fl. 350 ,-

Pelisa Barbera D’Alba, Monchiero Carbone, 2016, fl. 375,-

Chianti Classico DOCG, Pèppoli, 2015, fl. 425,-

Villa Antinori Rosso, Antinori, 2015, gl. 90,- / fl. 450,-

Rosso di Montalcino, Poggiarellino, 2016, fl. 495,-

Valpolicella Superiore Ripasso, Corte Figaretto, 2016, fl. 500,-

Puntay Pinot Nero Riserva, Erste + Neue 110, 2015, fl. 550,-

Amarone della Valpolicella, Corte Figaretto, 2014, 675,-

Barolo, Prunotto, 2013, fl. 695,-

Barolo, Pelassa, 2013, fl. 700,-

Brunello di Montalcino, Poggarellino, 2013, fl. 750,-

Barbaresco, Vie Erte, Cigliuti, 2010, 795,-

Toscana Rosso Guidalberto, Tenuta San Guido, 2014, gl. 160,- / fl. 800,-

Barolo, Eraldo Riberti, 2010, fl. 900,-

Bussia Barolo, Prunotto, 2009, fl. 975,-

Rosso di Montalcino, Poggio di Sotto, 2014, fl. 1000,-

Tignanello Toscana, IGT, 2015, 1250,-

Guado al Tasso Bolgheri DOC superiore, 2013, fl. 1400,-

Brunello di Montalcino, Poggio di Sotto, 2012, fl. 1800,-

Barolo Campe, La Spinetta, 2001, fl. 2100,-

Toscana Rosso Solaia, Marchese Antinori, 2009, fl. 2200,-

 

Dessert

Brachetto d’Acqui, Ca’ dei Mandorli, 2016, gl. 70,- / fl. 395,-

Kabir, Moscato di Pantelleria, Donnafugata, 2017, gl. 80,- / fl. 550 ,-

Verdens vine

Champagne

Champagne, Brut Reserve, Duval Leroy, gl. 150,- / fl. 750,-

Champagne Royal Réserve, Rosé Brut, Philippebonnat, Mareuil sur Aÿ, fl. 950,-

Champagne Brut, Dom Pérignon, Epernay, 2009, fl. 1500,-

Champagne Blanc de Blancs, Brut Initial, Jacques Selosses, Aÿ, fl. 1700,-

 

Hvidvin

Pouilly-Fumé, Dom. Dagueneau, 2017, fl. 450,-

Riesling Le Kottabe, Josmeyer, 2016, fl. 475,-

Chablis 1. Cru, Montée de Tonnerre, Jean-Marc Brocard, 2015, fl. 750,-

Riesling Sporen Grand Cru, Dom. Bott Geyl, 2013, fl. 800,-

Macôn-Verzé, Dom. Leflaive, 2015, fl. 800,-

Meursault, Clos St. Félix, Dom. Michelot , 2015, fl. 900,-

Chassagne-Motrachet 1. Cru, Bachey-Legros, 2016, fl. 1000,-

 

Rødvin

Bourgogne Rouge Pinot Noir, Maison Champy, 2015, fl. 500,-

Moulin-à-Vent, Croix de Vérillats, Château du Moulin-à-Vent, 2013, fl. 650,-

PSI, Sisseck, Dominio de Pingus, 2016, fl. 700,-

Châteauneuf du Pape, Château Mont Redon, 2015, fl. 695,-

Pomerol, Château Bonalgue,2015, fl. 800,-

Côte Rôtie, Tardieu-Laurent, 2014, fl. 900,-

Pommard 1. Cru, Les Epenots, Aleth Girardin, 2012, fl. 1100,-

Gevrey Chambertin, Denis Mortet, 2012, fl. 1150,-

Flor de Pingus, Sisseck, Dominio de Pingus, 2014, fl. 1350,-

Echézeaux Grand Cru, Christian Clerget, Vougeot, 2011, fl. 1500,-

Clos de Vougeot Grand Cru, Drouhin-Laroze, 2007, fl. 1500,-

Vosne Romanee Les Beaux Monts, Perrot-Minot, 2011, fl. 1800,-

Château La Fleur – Pétrus, Pomerol, 2011, fl. 2000,-

 

Dessertvin

Vouvray demi sec, Les Giradières, Dom . Bernard Fouquet, 2014, 400,-

Jurançon, Lou Mansengou, Dom. Larroudé, 2016, fl. 550,-

Drikke

Øl

Anarkist Motueka Lager 40 cl. 75,-

Kissmeyer Garage Eagle kiss IPA 40 cl. 85,.-

Kissmeyer Garage Burning kiss red ale 33 cl. 75,-

Vand

Vand med eller uden brus 35,-

Pink grape 40,-

Pepsi / Pepsi max 35,-

Juice 35,-

 

The & Kaffe

Te from “Singh Tehus” 40,-

Espresso med mælk 40,-

Selskaber

 

På Tempo har vi plads til selskaber op til 150 personer.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “Menu italiano” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig. Se “Menu Italiano” her.

Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online her og får serveret “Menu Italiano”.

Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@humanic.dk

Tempo

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på Tempo!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen