The Fat Pike

The Fat Pike

Alt godt fra havet uden fine fornemmelser

I et af Islands Brygges gamle pakhuse få hundrede meter fra havet ligger The Fat Pike. På The Fat Pike udlever vi en mangeårig drøm om at åbne en fiskerestaurant, der med omhu og kærlighed præsenterer fisk og skaldyr på en simpel, ærlig og inspirerende måde.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal serveres i små mængder. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Men kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus. I gården mellem pakhusene kan man trække frisk luft og varme sig ved den brændefyrede ovn, som vi også bager brød i.

Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuldt fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.

Åbningstider

 Mandag: 17.30 – 23.00
Tirsdag: 17.30 – 23.00
Onsdag: 16.30* – 23.00
Torsdag: 16.30* – 23.00
Fredag: 16.30* – 23.00
Lørdag: 17.30 – 23.00
Søndag: Lukket

*The Happy Pike

Onsdag til fredag kl. 16:30-17:30

Kontakt

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584
Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Adresse

Njalsgade 19D
2300 København S

Se på kort

Book et bord på The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

The Fat Pike menu

SMALL DISHES

The Raw Bar

Fine de Claire-østers, let og elegant østers, serveres med vinaigrette og citron, 3 stk., 75,-

Gillardeau-østers, kødfuld luksus-østers,serveres med vinaigrette og citron, 3 stk., 95,-

½ dusin østers: 3 stk. Fine de Claire og 3 stk. Gillardeau,serveres med vinaigrette og citron, 150,-

Østers med tuntatar, serveres med citron, 3. stk., 115,-

Tuntatar med guacamole og crispy tortilla, 115,-

 

The Special Ones

Grillet jomfruhummer med lime og krydderurtesmør, 125,-

Grillede, marinerede og friske tomater med bøffelmozzarella og basilikumkarse, 85,-

Krabbesalat med syltet sommergrønt og grillet surdejsbrød, 115,-

 

The Fryer

Popcorn shrimps med grøn krydderurtemayo og grillet citron, 95,-

 

—–   —–   —–   —–   —–

THE FAT SEAFOOD MENU

– Fine de Claire-østers, let og elegant østers med vinaigrette og citron, 2 stk.

– Popcorn shrimps med grøn krydderurtemayo og grillet citron

– Tuntatar med guacamole og crispy tortilla

– Kulmule med sommersalat, kraftig hønsebouillon med citron og nye danske kartofler

– Sæsonens crumble pie med hjemmelavet is

295,- per person

(min. 2 personer)

Grillet rib-eye med The Fat Pike fries i stedet for pighvar +30 kr. per person

 

—–   —–   —–   —–   —–

BIG DISHES

The Fish

Havtaske med sommersalat, dild, kapers, kraftig hønsebouillon med citron og nye danske kartofler

195,-

 

The Meat

Grillet rib-eye med chimichurri, svampe og The Fat Pike fries

225,-

 

The Clams

Muslinger og jomfruhummer stegt à la plancha med persille/hvidløgsolie og The Fat Pike fries

175,-

 

*  Hver hovedret bliver serveret med årstidens garniture tilpasset den enkelte ret * 

 

—–   —–   —–   —–   —–

THE SWEET SURRENDER

Daiquiri-sorbet med jordbær, hvid rom og limegranité

50,-

 

Sæsonens crumble pie med is til deling ved bordet

50,- per person

(min. 2 personer)

 

—–   —–   —–   —–   —–

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat seafood menu” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig.

—–   —–   —–   —–   —–

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

Drinks selection

THE WINE

Sparkling

Pinot Noir/Chardonnay, Segura Viudas, Cava Brut Reserva, Spanien, 295,- / 65,-

Pinot Noir/Chardonnay, Rutini Wines, San Felipe, Brut Nature, Argentina, 325,-

Trepat, Casa Rojo, Moltó Negre Cava, Spanien, 425,-

Pinot Noir, Duval Leroy, Champagne Brut Réserve, Frankrig, 625,-

 

White

Albariño, Bodega Garzón, Uruguay, 295.- / 65,-

Xarel-lo, El Xitxarel-lo, Caves Martí Serdà, Spanien, 325,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl, USA, 395,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve, USA, 395,- fl. / 85,- gl.

Pinot Grigio, Charles Smith, Vino Pinot Grigio, USA, 415,-

Albariño, Marimorena, Spanien, 425,-

Chardonnay, Cult of 8, Buttery Blanc, USA, 440,-

 

Rosé

Cabernet Sauvignon, Los Vascos, Chile, 275,-

Grenache/Carbernet Sauvignon/Syrah, Rouge a Levres, Mas Baux, Frankrig, 310,-

 

Red

Pinot Noir, Riverside Estate, Aniello 006, Argentina, 295,-

Cabernet Sauvignon, Single Vineyard Perez Cruz, Chile, 295,- fl. / 65,- gl.

Merlot, No Bull Merlot, Charles Smith, USA, 305,- / 65,-

Malbec, Tomero Clásico, Bodega Vistalba, Argentina, 325,-

Zinfandel, Bliss Family Vineyards, USA, 325,-

Cabernet Sauvignon/Malbec, Bodegas Caro Amancaya, Argentina, 425,-

Syrah, Boom Boom, USA, 460,- fl. / 95,- gl.

Cabernet Sauvignon, Charles Smith, USA, 545,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post, USA, 550,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework, USA, 650,-

Pinot Noir, Anthill Farms Winery, Peters Vineyard, USA, 750,-

 

Sweet

Touriga/Tinta, Wiese & Krohn, 10 years Tawny Port, Portugal

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, Frankrig, 350,- / 60,-

Muscat, Viña Tabali, Late Harvest Reserve Muscat, Chile (37,5 cl), 175,-

 

 

CRAFT BEER

Alle craft beer serveres i 30 cl-glas

Organic pilsner, Royal Beer, økologisk bygmalt og humle, 4,8 %, 40,-

Organic classic, Royal Beer, økologisk karamelmalt og mørkristet malt, 4,8 %, 40,-

Mosaic IPA, Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7 %, , 45,-

Motueka Anarkist Lager, Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med motuekahumle, 5,5 %, 55,-

Young Lust, Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%, 55,-

Eagle Kiss, Session IPA style, Kissmeyer, 4,2 %, 55,-

Into the Black, Kissmeyer, US style sort IPA, 7,0 %, 55,-

Dark Mumme, Theodor Schiøtz/Albani, mørk maltøl med strejf af bær, 6,5 %, 55,-

 

 

THE COCKTAILS 

Horse’s Neck with a Kick med Bulleit Bourbon, Fever-Tree ginger ale og citronskal, 75,-

Gin & Tonic med Tanqueray gin, Fever-Tree tonic og lime, 75,-

Flushing Meadows Highball med Tanqueray Ten gin, Fever-Tree elderflower tonic, timian og citrusskal, 85,-

Paloma med Don Julio Blanco Tequila, Rième grapefruit og lime, 85,-

Northwestern Storm Cooler med Ron Zacapa, Fever-Tree ginger beer og lime, 85,-

 

 

THE SOFT DRINKS, COFFEE & AVEC

Sodvand: Pepsi eller 7UP, 30,-

Vand med eller uden brus (ad libitum, pris per person), 25,-

Cider, Gyldensteen Gods, Håndplukkede Gråstenæbler, 0,2 %, 30,- gl. / 125,- fl.

Americano, espresso, cortado, latte, 35,-

Avec, 50,-

 

The Happy Pike

The Happy Pike

Fra onsdag til fredag kl. 16:30-17:30 slår “Den fede gedde” med halen og inviterer til weekend-opvarmning med gode priser på cocktails, øl og skaldyr, der gør geddens bankforbindelse træt, men en hver tørstig bryggebo lykkelig.

The cocktails
Vi laver 5 forskellige slags, der alle smager af mere
50,-

The Craft beer
Classic, lager, IPA med flere – fra Fyn over Belgien til USA
25,-

Popcorn shrimps
Sprødstegte rejer med grøn krydderurtemayo og grillet citron
50,-

Fine de Claire-østers
Let og elegant østers med vinaigrette og citron
20,- per stk.

Selskaber

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber, vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat seafood menu” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig. Du kan se “The Fat Seafood Menu” består af her

Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online her og får serveret “The Fat Seafood menu”.

Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@thefatpike.dk

 

Book et bord på The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

*

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.