The Fat Pike

The Fat Pike

Bøf og & skaldyr på Islands Brygge

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi syntes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i ejerkredsen.

Åbningstider

Mandag: 17.30 – 23.00
Tirsdag: 17.30 – 23.00
Onsdag: 17.30 – 23.00
Torsdag: 17.30 – 23.00
Fredag: 17.30 – 23.00
Lørdag: 17.30 – 23.00
Søndag: Lukket

Kontakt

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584
Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Adresse

Njalsgade 19D
2300 København S

Se på kort

Book et bord på The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

FOOD

THE FAT FIVE

The Fat Five er en “fatastisk” guidet tur rundt i vores menukort.

Fine de Claire-østers
lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron, 2 stk.

Tuntatar
med guacamole, lime og crispy tortillas

Popcorn shrimps
med grøn mayo og brændt citron

Grillet ribeye
med Bourbon-glaseret shiitake-svampe, forårsløg og The Fat Pike fries

The big fat ice cream sundae
med frugt, knas og sauce

345,- per person (min. 2 pers.)

*Helleflynder i stedet for Grillet ribeye + 30,- per person

 

THE THREE FAT WINES

Xarel-lo, El Xitxarel-lo, Caves Martí Serdà, Spain

Merlot, The Velvet Devil, Charles Smith, USA

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, France

215,- per person (per pers.)

 

THE FAT STARTERS

Fine de Claire-østers —> 75,-
3 stk. lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron

Perle Blanche-østers —> 95,-
3 stk. kødfulde luksus-østers, serveres med vinaigrette og citron

½ dusin østers—> 150,-
3 stk. Fine de Claire og 3 stk. Perle Blanche, serveres med vinaigrette og citron

Tuntatar —> 125,-
med DIY-guacamole, lime og crispy tortillas

Popcorn shrimp —> 95,-
med grøn mayo og brændt citron

Ceviche af kartoffel —> 85,-
med kokos, lime, korianderskud og crispy tortillas

Chicken nuggets —> 95,-  
med Karl Johan-panering og miso-juzu-crème (+ kaviar, 50,-)

 

THE FAT MAINS

Helleflynder —> 275,-
med krabbe, grillet porre, kartoffelcreme og musling-vinaigrette

Ribeye —> 245,-
250 g. bøf med Bourbon-glaserede shiitake- svampe, forårsløg og The Fat Pike fries

Blåmuslinger dampet i Eagle Kiss IPA —> 175,-
med æbler, blomkål i karrycreme og The Fat Pike fries


THE SWEET SURRENDER

Chokolade cheesecake —> 50,-
med kakaokrumme, rødvin og pære

The big fat ice cream sundae —> 50,-
med frugt, knas og sauce

 

—–   —–   —–   —–   —–

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Seafood Menu”, der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikrer, at alle i selskabet spiser samtidig.

—–   —–   —–   —–   —–

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

DRINKS

CRAFT BEER

Alle craft beer serveres i 30 cl-glas

Organic pilsner —> 40,-
Royal Beer, økologisk bygmalt & humle, 4,8%

Organic classic —> 40,-
Royal Beer, økologisk karamelmalt & mørkristet malt, 4,8%

Mosaic IPA —> 45,-
Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7%

Motueka Anarkist Lager  —> 55,-
Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med Motueka-humle, 5,5%

Young Lust —> 55,-
Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%

Eagle Kiss —> 55,-
Session IPA style, Kissmeyer, 4,2%

Brown Ale —> 45,-
New Castle, bygmalt, & ristet hvede, 4,7%

Edelweiss Hefetrüb —> 45,-
Weissbier, 5,5%

 

THE COCKTAILS 

Bloody Mary with an Oyster —> 110,-
Ketle One Vodka, tomatjuice, Tabasco sauce, Worcester sauce, salt & peber

Northwestern Storm Cooler —> 90,-
Pampero, lime, bitters & ginger beer & Creme de Mure

Kentucky Devil —> 95,-
Bulleit Bourbon, lime, ginger beer

G & T —> 75,-
Tanqueray gin, tonic og lime

The Fat Tiki —> 90,-
Pampero, lime, passions-sirup & ananasjuice

Espresso Martini —> 85,-
Custom Coffee espresso, Ketel One Vodka og Kahlúa


THE SOFT DRINKS

Sodavand —> 30,-
Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi

Vand ad libitum —> 25,- (per person)
med eller uden brus


THE HOT DRINKS

Coffee —> 35,-
Americano, espresso, cortado, latte

Coffee with a kick —> 70,-
Optional coffee,
with Diplomático reserva exclusiva rum

 

THE WINE

Sparkling

Pinot Noir/Chardonnay, Segura Viudas, Cava Brut Reserva, Spanien —> 295,- / 70,-

Pinot Noir/Chardonnay, Rutini Wines, San Felipe, Brut Nature, Argentina —> 325,-

Trepat, Casa Rojo, Moltó Negre Cava, Spanien —> 425,- / 90,-

Pinot Noir, Duval Leroy, Champagne Brut Réserve, Frankrig —> 625,-

 

White

The Stump Jump Cardonnay 2016, Australien —> 295,-

Xarel-lo, El Xitxarel-lo, Caves Martí Serdà, Spanien —> 325,-/75,-

Verdejo Rueda, Sapientía, Spanien —> 335,-

Chardonnay, Bliss Family Vineyards, USA —> 350,-/80,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl, USA —> 385,-/95,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve, USA —> 395,-

Pinot Grigio, Charles Smith, Vino Pinot Grigio, USA —> 415,-

Albariño, Marimorena, Spanien —> 425,-

Pinot Gris, Henry Fuchs, Frankrig —> 495,-

 

Rosé

Cabernet Sauvignon, Los Vascos, Chile —> 275,- / 65,- gl.

Cinsault/Cabernet/Grenache, Bélouvé, Domaines Bunan, Frankrig —> 310,- / 70,-

 

Red

Cabernet Sauvignon, Single Vineyard Perez Cruz, Chile —> 295,-

Merlot, The Velvet Devil, Charles Smith, USA —> 315,- / 75,-

Beaujolais Villages, Dominique Piron, Frankrig —> 315,-

Malbec, Tomero Clásico, Bodega Vistalba, Argentina —> 325,- / 80,-

Zinfandel, Bliss Family Vineyards, USA —> 325,-

Syrah, Boom Boom,Charles Smith, USA —> 460,-

Cabernet Sauvignon, Charles Smith, USA —> 545,- /115,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post, USA —> 550,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework, USA —> 650,-

 

Sweet

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, Frankrig —> 350,- / 65,-

Touriga/Tinta, Wiese & Krohn, 10 years Tawny Port, Portugal —> 650,- / 80,-

Muscat, Viña Tabali, Late Harvest Reserve Muscat, Chile (37,5 cl) —> 175,-

Selskaber

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber, vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen, på den anden side af gården.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Five” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig.

Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online her og får serveret “The Fat Five”.

Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@pakhusbryggen.dk

 

The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

*

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på The Fat Pike!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen