The Fat Pike

The Fat Pike

Alt godt fra havet uden fine fornemmelser

I et af Islands Brygges gamle pakhuse få hundrede meter fra havet ligger The Fat Pike. Her udlever vi en mangeårig drøm om at åbne en fiskerestaurant, der med omhu og kærlighed præsenterer fisk og skaldyr på en simpel, ærlig og inspirerende måde.

På The Fat Pike vil vi gerne gøre op med, at fisk er noget ‘fint’, som skal anrettes småt og minimalistisk. Vi synes nemlig, at havets lækre råvarer bør indtages i rigelige mængder. Derfor hedder restauranten også The Fat Pike – ‘den fede gedde’ har fået maven godt fyldt op.

Vi laver ganske enkelt de fiskeretter, vi synes, er de bedste. Vi tager det ikke så højtideligt, men vi har selvfølgelig fuldt fokus på friskhed, og vi tilbereder og serverer vores fisk og skaldyr ærligt, råt og enkelt. Vi har ingen holdning til, om du vil holde dig til et klassisk vinvalg til din middag eller bare drikke cocktails eller øl aftenen igennem. Hvis du kan lide øl til dine rejer eller rødvin til din pighvar, så skal du have det – for vi vil hellere have glade gæster end faste forestillinger om, hvordan tingene bør være. Vi anbefaler bare, at dit glas ikke står tomt.

Kokken er amerikansk og har slået sine folder i køkkener langs USA’s østkyst. Fra New England over New York til Florida, og det er ikke utænkeligt, du vil føle dig hensat til en uformel fiskerestaurant i Boston, en østersbar i The Big Apple eller en seafood grillbar i Florida, når vi laver fyldige fiskeretter og generøse skaldyrsfade og serverer det i afslappede rammer i det gamle pakhus. I gården mellem pakhusene kan man trække frisk luft og nyde Bryggens baggårdscharme.

The Fat Pike er startet af Torben Klitbo, som med grundlæggelsen af Cofoco i sin tid redefinerede den måde, københavnerne går ud at spise på. I køkkenet regerer Torbens ven gennem mange år, den amerikanske kok Israel Karasik.

Åbningstider

 Mandag: 17.30 – 23.00
Tirsdag: 17.30 – 23.00
Onsdag: 16.30* – 23.00
Torsdag: 16.30* – 23.00
Fredag: 16.30* – 23.00
Lørdag: 17.30 – 23.00
Søndag: Lukket

*The Happy Pike

Onsdag til fredag kl. 16:30-17:30

Kontakt

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584
Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Adresse

Njalsgade 19D
2300 København S

Se på kort

Book et bord på The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

FOOD

THE FAT SEAFOOD MENU

The Fat Seafood Menu tager dig på en guidet tur rundt i vores menukort og sørger for, du får smagt lidt af det hele.  

 

Fine de Claire-østers, let og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron, 2 stk

Ceviche med lime, mango, korianderskud og crispy torillas

Coconut shrimp med brændt clementine-mayo

Torsk med knivmusling-chowder, bacon, grønkål, dild og cheddar-biscuits

The big fat ice cream sundae


345,- per person
(min. 2 personer)

Ribeye, let grillede salater, cæsar-vinaigrette og The Fat Pike-fries + 30 kr. per person

 

SMALL DISHES

Fine de Claire-østers – 75,-
3 stk. lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron

Gillardeau-østers – 95,-
3 stk. kødfulde luksus-østers,serveres med vinaigrette og citron

½ dusin østers – 150,-
3 stk. Fine de Claire og 3 stk. Gillardeau, serveres med vinaigrette og citron

Ceviche – 125,-
med lime, mango, korianderskud og crispy tortillas

Tuntatar – 135,-
med guacamole og crispy tortillas

Coconut shrimp – 95,-
med brændt clementine-mayo

Honningstegte Søris-beder – 85,-
med tranebær, gedeost creme, røget mandler og shiso

Chicken nuggets, – 95,-
med to saucer; chipotle bbq sauce og ranch dip.

 

BIG DISHES

Dagens fisk fra auktion – 225,-
med knivmusling-chowder, dild og cheddar biscuits og persille

Rib-eye – 275,-
med let grillede, sprøde salater, cæsarvinaigrette, parmesan og The Fat Pike fries

The millionaire’s côte du bœuf (750 g) – 375,- per person
Côte du bœuf (750 g) med stegt foie gras og grillet jomfruhummer, serveret med sauce bordelaise, marv og The Fat Pike fries
(min. 2 personer)

Øl-dampede muslinger – 175,-
med porre, sennep, hvidløgssmør og The Fat Pike fries

 

THE SWEET SURRENDER

Apple pie -50,-
Varm og sprød æbletærte med kanel-is og salt karamel

The big fat ice cream sundae – 50,-
med frugt, knas og sauce

 

—–   —–   —–   —–   —–

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Seafood Menu”, der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikrer, at alle i selskabet spiser samtidig.

—–   —–   —–   —–   —–

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

DRINKS

CRAFT BEER

Alle craft beer serveres i 30 cl-glas

Organic pilsner, Royal Beer, økologisk bygmalt og humle, 4,8 %, 40,-

Organic classic, Royal Beer, økologisk karamelmalt og mørkristet malt, 4,8 %, 40,-

Mosaic IPA, Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7 %, , 45,-

Motueka Anarkist Lager, Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med motuekahumle, 5,5 %, 55,-

Young Lust, Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%, 55,-

Eagle Kiss, Session IPA style, Kissmeyer, 4,2 %, 55,-

New Castle Brown Ale, 4,7 %, 45,-

Edelweiss Hefetrüb, Weissbier, 5,5 %, 45,-

 

 

THE COCKTAILS 

Horse’s Neck with a Kick med Bulleit Bourbon, Fever-Tree ginger ale og citronskal, 75,-

Gin & Tonic med Tanqueray gin, Fever-Tree tonic og lime, 75,-

Flushing Meadows Highball med Tanqueray Ten gin, Fever-Tree elderflower tonic, timian og citrusskal, 85,-

Paloma med Don Julio Blanco Tequila, grapefrugt-sodavand og lime, 85,-

Northwestern Storm Cooler med Ron Zacapa, Fever-Tree ginger beer og lime, 85,-

Espresso Martini, med Custom Coffee espresso, Ketel One Vodka og Kahlúa, 85,-

 

 

THE WINE

Sparkling

Pinot Noir/Chardonnay, Segura Viudas, Cava Brut Reserva, Spanien, 295,- fl. / 65,- gl.

Pinot Noir/Chardonnay, Rutini Wines, San Felipe, Brut Nature, Argentina, 325,- fl. / 75,- gl.

Trepat, Casa Rojo, Moltó Negre Cava, Spanien, 425,-

Pinot Noir, Duval Leroy, Champagne Brut Réserve, Frankrig, 625,-

 

White

Sauvignon Blanc, Corralillo, Chile, 295.- fl. / 65,- gl.

Chardonnay, Powers Winery, USA, 315,-

Xarel-lo, El Xitxarel-lo, Caves Martí Serdà, Spanien, 325,-

Verdejo Rueda, Sapientía, Spanien,  335,- fl. / 75,- gl.

Chardonnay, Bliss Family Vineyards, USA, 350,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl, USA, 385,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve, USA, 395,- fl. / 85,- gl.

Pinot Grigio, Charles Smith, Vino Pinot Grigio, USA, 415,-

Albariño, Marimorena, Spanien, 425,-

Pinot Gris, Henry Fuchs, Frankrig, 495,-

 

Rosé

Cabernet Sauvignon, Los Vascos, Chile, 275,- / 65,- gl.

Cinsault/Cabernet/Grenache, Bélouvé, Domaines Bunan, Frankrig, 310,- fl. / 70,- gl.

 

Red

Pinot Noir, Riverside Estate, Aniello 006, Argentina, 295,- fl. / 65,- gl.

Cabernet Sauvignon, Single Vineyard Perez Cruz, Chile, 295,- fl.

Merlot, No Bull Merlot, Charles Smith, USA, 305,-

Beaujolais Villages, Dominique Piron, Frankrig, 315,- fl. / 75,- gl.

Malbec, Tomero Clásico, Bodega Vistalba, Argentina, 325,-

Zinfandel, Bliss Family Vineyards, USA, 325,-

Cabernet Sauvignon/Malbec, Bodegas Caro Amancaya, Argentina, 425,-

Syrah, Boom Boom,Charles Smith, USA, 460,- fl. / 95,- gl.

Cabernet Sauvignon, Charles Smith, USA, 545,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post, USA, 550,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework, USA, 650,-

 

Sweet

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, Frankrig, 350,- / 60,-

Touriga/Tinta, Wiese & Krohn, 10 years Tawny Port, Portugal, 650,- fl. / 75,- gl.

Muscat, Viña Tabali, Late Harvest Reserve Muscat, Chile (37,5 cl), 175,-

 

 

THE SOFT DRINKS, COFFEE & AVEC

Sodvand: Pepsi, Pepsi Max eller Faxe Kondi Free, 30,-

Vand med eller uden brus (ad libitum, pris per person), 25,-

Cider, Gyldensteen Gods, Håndplukkede Gråstenæbler, 0,2 %, 30,- gl. / 125,- fl.

Americano, espresso, cortado, latte, 35,-

Avec, 50,-

 

The Happy Pike

The Happy Pike

Fra onsdag til fredag kl. 16:30-17:30 slår “Den fede gedde” med halen og inviterer til weekend-opvarmning med gode priser på cocktails, øl og skaldyr, der gør geddens bankforbindelse træt, men en hver tørstig bryggebo lykkelig.

The cocktails
Vi laver 5 forskellige slags, der alle smager af mere
50,-

The Craft beer
Classic, lager, IPA med flere – fra Fyn over Belgien til USA
25,-

Popcorn shrimps
Sprødstegte rejer med grøn krydderurtemayo og grillet citron
50,-

Fine de Claire-østers
Let og elegant østers med vinaigrette og citron
20,- per stk.

Selskaber

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber, vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat seafood menu” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig. Du kan se “The Fat Seafood Menu” består af her

Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online her og får serveret “The Fat Seafood menu”.

Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@pakhusbryggen.dk

 

Nytårsaften

Afslut 2018 med manér på The Fat Pike! Kokkene har sammensat et gastronomisk festfyrværkeri, som du kan nyde i skønne omgivelser på Islands Brygge.

The Fat Pike er sørget for det hele, så det eneste du skal tænke på, når du har sat dig godt til rette i restauranten, er at nyde maden, vinen og det gode selskab.

The Fat Pike’s nytårstaffel får dine smagsløg til at sprælle… og pippe, øffe og muhe, alt afhængig af, om du er til kød eller ej.
Men uanset hvad du vælger, kan du se frem til udsøgt madoplevelse i uformelle og urbane rammer, hvor der der plads til latter og store armbevægelser.

The Fat Pike er klar til årets fest fra kl. 18.00 til kl. 23.00, og du kan ankomme frit mellem kl. 18.00 og kl. 18.30.

The Fat Pike’s nytårsmenu

Snacks

Østers med citron og dild

Rimmet kammusling med crème fraiche og lime

Bacon-parmesan kiks med krabbe

~

Pinot Noir/Chardonnay, Rutini Wines, San Felipe, Brut Nature, Argentina

Forretter

Til deling

Torsk ceviche med kokos, mango, chili og koriander skud

Lobster roll på brioche med selleri-salsa

Chicken “nuggets“ med cornflakes, trøffel og karljohan  

~

Verdejo Rueda, Sapientía, Spanien,

Hovedret

”Surf and Turf”

Oksemørbrad med grillet kæmpereje og creole-sauce

Kartoffelcreme med cheddar og purløg

Grønkål med bacon, mandler og estragon

~

Syrah, Boom Boom,Charles Smith, USA

Desserter

Chokoladekage med peanuts og karamel

Vanilje-pudding med syltede ananas og rom-marengs

~

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, Frankrig

 800 kr. per person

For vegetarer

Der er også mulighed for at vælge en vegetarudgave af menuen, som dog, i respekt for The Fat Pike’s ånd, indeholder fisk og skaldyr.
For vegetarerne ændres tre af retterne, så de ser således ud;

– Parmesankiks med krabbe, erstatter Bacon-parmesan kiks med krabbe.
–  Popcorn shrimps med grøn krydderurtemayo og grillet citron, erstatter Chicken “nuggets“ med cornflakes, trøffel og karljohan.
– Pighvar med grillet kæmpereje og creole-sauce, erstatter Oksemørbrad med grillet kæmpereje og creole-sauce.

Hvis du ønsker vegetar-menuen, skal du vælge den på madbillet.dk, når du køber billet.

Billetter til nytårsaften på The Fat Pike kan købes her

The Fat Pike

Skal du ud og spise med vennerne? Book et bord med det samme!

*

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på The Fat Pike!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen