Restaurant The Shrimp

Restaurant The Shrimp

Kast anker på The Shrimp!

Velkommen til Skt. Annæ Plads’ nye restaurant, The Shrimp, hvor du kan tage en slapper i skyggen efter sejlturen, shoppeturen eller den store sightseeing!

På The Shrimp bliver det aldrig for pænt! Du kan komme som du er, og maden er det, den udgiver sig for at være. Her kan der fortælles søforklaringer, hemmeligheder og store idéer. Om det er en kold øl eller et solidt måltid mad du trænger til, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Menukortet på The Shrimp tager udgangspunkt i det amerikanske køkken, man møder ved kysterne. Her serveres bøffer, fisk og skaldyr. Det er pæne retter af gode råvarer serveret på den rustikke måde – kontraster mødes og det uformelle går hånd i hånd med mad af høj kvalitet.

Skulle du komme med båd, så finder du The Shrimp blot et langkast fra Københavns Havn og Ofelia Plads. Og er du en kulturel landkrabbe, er der kun få hundrede skridt til Skuespilhuset, hvor en tur med havnebussen tager dig direkte til Operaen.

Der er udendørsservering fra frokost til sen aften, og naturligvis er der også plads til store og små selskaber

The Shrimp på Sankt Annæ Plads er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Shrimp, The Fat Pike, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ, The Pizza Bro og Pakhus Bryggen.

Åbningstider

Åbningstider

Frokost
mandag til lørdag 12.00-16.00

Aften
mandag til lørdag 17:30-24:00
Køkkenet lukker kl. 22:00 for bestillinger

Kontakt

The_Shrimp@humanic.dk

Tlf.: 88638685

Adresse

Sankt Annæ Plads 20
1250 København K

Book et bord på Restaurant The Shrimp

Frokost

The Shrimp Frokost
Mandag til lørdag 12.00-16.00

BLÆKSPRUTTERINGE
Røgede blæksprutteringe med aioli
95,-

SALAT
Sommersalat med spidskål, quinoa, feta på gedeost og miso-balsamico-dressing
105,-

REJECOCKTAIL
Kæmpe rejer vendt i avocado, agurk, tomater og koriander
145,-

CHEESE  BURGER
Lavet i briochebolle med cheddar, pickles og serveret med pommes frites
165,-

FISH ‘N’ CHIPS
Ølpaneret fisk med vinegar fritter og tartarsauce
155,-

IS
Kokos-is med ananas og mynte
75,-

 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon, personlig henvendelse eller mail.

Aften

The Shrimp aften
Mandag til lørdag 17.30-22.00

Forretter

BLÆKSPRUTTERINGE
Blæksprutteringe med aioli, serranoskinke og persille
105,-

SUPPE
Krabbe bisque med snow crab, fjordrejer og friske urter
145,-

TARTAR
Tatar på ristet brød med ansjosmayonnaise, radisser og brøndkarse
125,-

REJECOKCTAIL
Kæmpe rejer vendt i avocado, agurk, tomater og koriander
145,-

SALAT
Sommersalat med spidskål, quinoa, feta på gedeost og miso-balsamico-dressing
105,-

Hovedretter

Til hver hovedret kan der vælges to forskellige slags tilbehør

FISK
Pandestegt rødtunge med ærter, citron og brunet smør
245,-

RIBEYE
250 gr. ribeye steak med Madagaskar pebersauce, spirer og urter
295,

OKSEMØRBRAD
225 gr. oksemørbrad med Madagaskar pebersauce, spirer og urter
325,

RIBS
Char siu style ribs med forårsløg og sorte hvidløg
215,-

DEN GRØNNE
Grillet blomkål med palmekål, mandler, granatæble og parmesan
205,-

TILBEHØR

Til en hovedret vælges der to slags tilbehør

  • Bønnesalat med tomater og Nori tang
  • Grillet sommerkål med vinaigrette
  • Krydrede fritter
  • Mac ‘n’ cheese

Dessert

FRUGT
Grillet ananas med kokos-is og mynte
85,-

CRUMBLE
Rabarbercrumble med crème fraiche toppet med verbena
85,- 

Unge matroser under 12 år spiser for halv pris!

Kaptajnens menu

Alt hvad kaptajnen begærer på middagsbordet.
Hver aften fra kl. 17.30

REJECOCKTAIL
Kæmpe rejer vendt i avocado, agurk, tomater og koriander

RIBEYE
250 gr. ribeye steak med Madagaskar pebersauce, spirer og urter + bønnesalat med tomater og Nori tang og krydrede fritter

FRUGT
Grillet ananas med kokos-is og mynte

395,-
Pr. person, min 2 personer.

Restaurant The Shrimp

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på The Shrimp!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen