Vores virkelig dejlige tur til Frankrig

Jeg sad derhjemme med min familie. Vi var alle i gang med at pakke vores kufferter. Vi skulle nemlig ud og rejse, og vi skulle rejse i nat. Jeg glædet mig så meget, og det længe siden jeg sidste var ude og rejse. Jeg kan ikke huske hvordan det er at sidde i fly. Vi skulle rejse 2 om natten, og vi blev derfor nødt til at være sikker på at vi havde pakket alt. Vi skulle til Frankrig og jeg glædet mig virkelig. Jeg har aldrig været i Frankrig før, men hørt så meget om det. Det skulle virkelig være et smukt og hyggeligt land. Og så skulle maden også være virkelig lækker dernede. Jeg glædet mig virkelig bare så meget. Klokken blev så 11 og vi tog mod lufthavnen. Vi kunne virkelig ikke komme for sent til vores fly. Vi ankom så til Frankrig og jeg elskede det. Jeg elskede det hele. Vi havde fået det smukkeste hotel, med en pool. Maden dernede var så lækker, og det hele var bare fantastisk. Menneskerne hernede var virkelig søde og flinke. Vi fik oplevet en masse hernede. Vi tog på en masse ture, og prøvede en masse restauranter. Jeg havde fået taget en masse fede billeder og videoer, som jeg glædet til at vise mine venner. Under turen, fik jeg smadret min tabet da jeg tabte den på jorden. Så jeg måtte have den skiftet når jeg kom hjem. Det gad jeg ikke bruge min ferie på. Da vi så kom til Danmark igen, tog jeg ned til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. De sagde at de kunne få den skiftet samme dag, så jeg havde mulighed for at få den hurtigt igen. Det gjorde mig virkelig glad, og jeg kunne nu se mine billeder fra rejsen.